Új office!-Office 2016!
2015. november 09. írta: IDM tech

Új office!-Office 2016!

A legújabb Office rengeteg új funkcióval rendelkezik. Ez az Office a Windows 10-el jelent meg, és erre is van tervezve. Én kipróbáltam Windows 7-re,ráment,azonban nem olyan gyors és pár funkció nem is működik rajta. Egy szóval a legújabb Office-t főleg a Windows 10 felhasználóknak ajánlom, de talán még a Windows 8/8.1 felhasználóknak is.

office.jpg

Az egyik kinézeti változás az Office-ban, a minták és a témák.Valamelyik Office programban PL.:Word,Powerpoint,Publisher stb. A fálj menüpontra kattintva,láthatunk egy olyan ikont hogy:beálítások.

Arra rá kattintva beállíthatunk témákat,háttereket 2 féle téma közül választhatunk:egy sötét,és egy fehér témát.14 hátteret választhatunk.

A hátterek a programunk jobb felsősarkában jelenik meg:officethemeb.pngSötét téma:

Fehér téma:

A dokumentumaijinkat azonnal megoszthatjuk OneDrive-ra e-mail-re.

A Powerpoint-ban egy nagyon hasznos funkció: A konvertálás.

Ennek köszönhetően konvertálhatjuk a PP-T-nket MP4-be és akár cd-re is ráírhatjuk.

 

 A Microsoft viszont azokra is gondolt akiknek nincs elég tárhelyük,úgyhogy a Word,az Excel, a Powerpoint online is elérhető. Persze ezek az új funkciók nincsenek meg rajta,azonban a hagyományos szerkesztés meg található rajta.

Word online

Excel online

Powerpoint online

 

 

 

 

Ajánlom az új Office-t mindenkinek!

 

 

Hirdetés

0thm_b.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://idm-soft.blog.hu/api/trackback/id/tr628060438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása