Most már csak az Internet Explorer 11 támogatott.... Inkább válts Edge-re!
2016. január 21. írta: IDM tech

Most már csak az Internet Explorer 11 támogatott.... Inkább válts Edge-re!

Microsoft nem támogatja többet az Internet Explorer 11 előtti verziókat,ezzel is csalogatva a felhasználókat a Microsoft Edge használatára.

A Microsoft nem támogatja tovább a korábbi Explorer-böngészőket. Aki ilyeneket használ – azaz minden 20. magyar internetező –, az mostantól veszélyesen él.

Még december elején jelezte a redmondi cég, hogy január közepétől csak az Internet Explorer 11-es verziójához ad ki frissítéseket. A Microsoft most beváltotta ígéretét, január 12-én elengedte a böngésző 8, 9 és 10-es verziójának kezét. A 11-es használata továbbra is biztonságos, de csak akkor, ha azt Windows 7, 8 vagy 10 operációs rendszer alatt fut.

A Microsoft mostani bejelentésével arra figyelmeztette a felhasználókat, hogy a technológiai támogatás és a biztonsági frissítések hiányában az IE védtelen lesz a vírusok és egyéb olyan rosszindulatú szoftverekkel szemben, amik például a felhasználó személyes adataira pályáznak.

Bár az emberek nagy része általában negatívan beszél a Microsoft böngészőjéről, a NetMarketShare felmérése szerint felmérése szerint minden ötödik internetezőt érint a dolog, 2015 decemberében ők még mindig a fenti három verzió egyikét használják. A Gemius adatai szerint itthon durván minden 20. netezőt érint a leállás.

A Microsoft ezzel is az új Edge böngézője felé akarja terelni a felhasználóknak.

hatigenie910veglegkep_3.png

 

ie12345678910vsie11vsedge.png

A bejegyzés trackback címe:

https://idm-soft.blog.hu/api/trackback/id/tr928300186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása