A Microsoft egyre többet tesz a Windows 10 népszerűségének gyorsulásáért
2016. január 24. írta: IDM tech

A Microsoft egyre többet tesz a Windows 10 népszerűségének gyorsulásáért

A Microsoft az Internet Explorer 8-10 támogatásának a megszakításával is az új Böngésző így a Windows 10 felé akarja csalogatni a felhasználókat. Most pedig már egy igen erőszakos terelésen dolgozik.

sop78.png

A Microsoft a Windows 10 népszerűsítéséért újabb lépéseként legnagyobb partnereit is bevonja a korábbi operációs rendszerek ellehetetlenítésébe.

Ugyanis a Microsoft azon dolgozik az AMD-vel, az nVidiával és a Qualcomm-mal, hogy chipkészletszinten a Windows 10-et támogassák, és ezzel effektíve kinyírják a Windows 7-et és 8-at.

A változásokról egy blogbejegyzésben számolt be a cég, és a lényeg, hogy az új generációs Intel-, AMD- és Qualcomm-chipkészletek már csak a Windows 10-et fogják támogatni, így ilyen processzorokat használó új gépeken már nem lehet Windows 7-et vagy Windows 8-at futtatni.

A Windows 10-et jelenleg már több mint 200 millióan használják, és bele kell húznia a Microsoftnak, hogy elérje a 2017-re meghatározott célt, azaz hogy egymilliárd eszközön fusson a Windows 10.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://idm-soft.blog.hu/api/trackback/id/tr238307112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása